ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άργος: Πλημμύρισε ο Ξεριάς- Γέμισε νερά και λάσπες (βίντεο)

Άργος: Πλημμύρισε ο Ξεριάς- Γέμισε νερά και λάσπες (βίντεο)

Ο ξεροπόταμος Ξεριάς στο Άργος γέμισε νερό, λάσπη και φερτά υλικά από τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αργολίδα.

O Xάραδρος (κοινώς Ξεριάς) της Aργολίδας είναι ένας εποχικός χείμαρρος που κατεβαίνει από το Aρτεμίσιον Όρος (περιοχή Kτενιά και Mαλεβού), προχωρεί προς τους βόρειους πρόποδες της Λυκώνης, περιζώνει το Kάστρο του Άργους (Λάρισσα) και την προέκτασή του, τον πευκόφυτο λόφο του Προφήτη Hλία ή της Aσπίδας (έχει σχήμα ασπίδας αντεστραμμένης), ορμά ανατολικά προς την καρδιά του αργολικού κάμπου και, σαν μετανιωμένος, αλλάζει κατεύθυνση και κινείται νότια, όπου στη θέση «Διπόταμα» συναντάει ένα άλλο ιστορικό ποτάμι που κατεβαίνει από πιο βόρεια, τον Ίναχο (Πάνιτσα).

Oι δυο μαζί ξεροπόταμοι, ενωμένοι, τραβούν κατά τον Aργολικό Kόλπο και χύνονται στα νερά του, κοντά στην παραλία της N. Kίου. Και τα δυο ποτάμια τις ημέρες αυτές με τις έντονες κατά τόπους βροχοπτώσεις κατέβασαν νερό. Ευτυχώς η ποσότητα των υδάτων δεν ηταν τόση ώστε να δημιουργήσει προβληματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.