Το μαύρο φλαμίνγκο που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν δει (βίντεο)

Το μαύρο φλαμίνγκο που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν δει (βίντεο)

Σπάνιο και εντυπωσιακό… Όσα λίγα γνωρίζουμε για το μαύρο φλαμίνγκο και πρέπει να μάθετε. Δείτε το βίντεο.

Μοναδικό στο είδος του, σπάνιο και άκρως εντυπωσιακό… Πρόκειται για το μαύρο φλαμίνγκο που είχε εντοπιστεί ήδη από το 2013 και είχε κάνει την εμφάνισή του στην Αλυκή στο Μενεού της Κύπρου.

Ελάχιστοι άνθρωποι έως και σήμερα, έχουν κατορθώσει να το δουν και να το φωτογραφίσουν. Η απαράμιλλη ομορφιά και το πρωτοφανές χρώμα του το κάνουν ξεχωριστό. Γιατί όμως είναι μαύρο;

Το μαύρο χρώμα αυτού του Φλαμίνγκο οφείλεται σε μια γενετική ανωμαλία η οποία λέγεται μελανισμός, και έχει ως αποτέλεσμα το αντίθετο με αυτό του αλφισμού. Με άλλα λόγια, παράγει περισσότερη μελανίνη από όση είναι φυσιολογική με αποτέλεσμα να μαυρίζει.

Δείτε σπάνιο υλικό από το μαύρο φλαμίνγκο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.