ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Big Bang στη Χαβάη – Εξερράγη το Κιλαουέα

Big Bang στη Χαβάη – Εξερράγη το Κιλαουέα

Εξερράγη, σήμερα, η κορυφή του ηφαιστείου Κιλαουέα, στη Χαβάη, στέλνοντας στάχτη και καπνό σε ύψος πολλών χιλιάδων ποδών, όπως ανέφερε στο twitter η αμερικανική γεωλογική υπηρεσία USGS.

Λόγω της πολύ ισχυρής έκρηξης, αναμένεται ότι μεγάλη ποσότητα ηφαιστειακής τέφρας θα εξαπλωθεί από τον κρατήρα του Κιλαουέα στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης.

Tις τελευταίες ημέρες, από την ενεργοποίηση του ηφαιστείου, έχουν καταστραφεί 37 σπίτια και άλλα κτίρια στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, ενώ, περίπου 2.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο hawaii247.com, η τοπική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση, προειδοποιώντας τους κατοίκους ότι ο άνεμος θα μεταφέρει την τέφρα προς τα νοτιοανατολικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βρείτε καταφύγιο επί τόπου αν βρίσκεστε πάνω στην πορεία της τέφρας. Οι συνθήκες οδήγησης μπορεί να είναι δύσκολες, αν οδηγείτε βγείτε από τον δρόμο και περιμένετε να βελτιωθεί η ορατότητα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.