ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

19χρονος πνίγεται σε ποτάμι του Πακιστάν (πολύ σκληρό βίντεο)

19χρονος πνίγεται σε ποτάμι του Πακιστάν (πολύ σκληρό βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός 19χρονου Πακιστανού να δείξει ότι δεν φοβάται αφρισμένο ποτάμι Σουάτ στα βόρεια της χώρας.

Ο 19χρονος Σεράζ Καν ο οποίος πήγε για πικνικ με τον ξάδερφό του θέλησε να του αποδείξει ότι είναι ατρόμητος επιχειρώντας να πλησιάσει τα αφρισμένα νερά.

Κατά την κατάβασή του, όμως, ο 19χρονος γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο νερό και να παρασυρθεί.

Η στιγμή της πτώσης του, μάλιστα, καταγράφηκε από τον ξάδερφό του, ο οποίος ανήμπορος άκουγε τον 19χρονο να καλεί σε βοήθεια ενώ τον παρέσυραν τα νερά.

Μολονότι στο σημείο της πτώσης του Καν έφτασαν σωστικά συνεργεία σε μόλις 10 λεπτά, εντούτοις οι προσπάθειές τους αποδείχθηκαν άκαρπες.

Το άψυχο κορμί του άτυχου 19χρονου εντοπίστηκε περίπου 30 μίλια από το σημείο της πτώσης του.

Ο τραγικός πατέρας του το μόνο που κατάφερε να ψελίσει ήταν ότι «προσευχόμουν στον Θεό για να μας επιτρέψει να βρούμε τη σορό του ώστε να θάψω το παιδί μου με τα χέρια μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.