Μάχη με τη μεγάλη φωτιά στην Σητεία δίνουν οι πυροσβέστες (βίντεο)

Μάχη με τη μεγάλη φωτιά στην Σητεία δίνουν οι πυροσβέστες (βίντεο)

Μια μεγάλη μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στα Αχλάδια Σητείας, εκεί όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά.

Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν 2 πεζοπόρα τμήματα, 7 οχήματα της ΠΥ με 14 πυροσβέστες καθώς και τα 2 πυροσβεστικά ελικόπτερα που διαθέτει το νησί.

Σύμφωνα με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της Κρήτης Γιάννη Μαραγκάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr η φωτιά που μαίνεται είναι μεγάλη και μεταξύ άλλων έχει ζητηθεί η βοήθεια του Στρατού και της Πολιτικής Προστασίας.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν και υδροφόρες του Δήμου Σητείας. Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κοζυράκης μιλωντας στο «Ραδιο Κρήτη», σημείωσε ότι: «η φωτιά είναι μεγάλη και ξεκίνησε κοντά στο χωριό Αχλάδια. Η κατεύθυνση της είναι προς το φαράγγι της περιοχής και αν περάσει από εκεί θα πλησιάσει το χωριό της Συκιάς. Οι άνεμοι είναι ισχυροί και δυσκολεύουν το έργο, σε συνδυασμό με το δύσβατο της περιοχής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ekriti.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.