ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με πολύχρωμα καπέλα γέμισε η Αθήνα (φωτό)

Με πολύχρωμα καπέλα γέμισε η Αθήνα (φωτό)

Γέμισε η Αθήνα με πολύχρωμα καπέλα μιας κι είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει στο κέντρο της πόλης με τόσο ψηλές θερμοκρασίες…

Με καμίνι μοιάζει το κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες δύο ημέρες με τον υδράργυρο να έχει σκαρφαλώσει στους 38 και 39 βαθμούς Κελσίου.

Η ζέστη είναι ασφυκτική από τις πρωινές κιόλας ώρες με τους πολίτες να προσπαθούν να προστατευθούν με κάθε τρόπο. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα και φυσικά να προστατευθούν από τον καυτό ήλιο είναι τα καπέλα.

Οι περισσότεροι φρόντισαν να το φορέσουν πριν φύγουν από το σπίτι τους και κυρίως οι ηλικιωμένοι που ανήκουν και στις ευπαθείς ομάδες.

Όσοι δεν φρόντισαν να πάρουν μαζί τους καπέλο, μπήκαν στην διαδικασία να αγοράσουν μην αντέχοντας άλλο την αφόρητη ζέστη. Έτσι δοκίμαζαν καπέλα στα καταστήματα του κέντρου μέχρι να βρουν το κατάλληλο.

Δύσκολη η κατάσταση και για τους τουρίστες που δεν είναι συνηθισμένοι σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι δυσκολότερες καθώς η θερμοκρασία θα αγγίξει και σε κάποιες περιοχές θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε εκείνο που περιμένουν όλοι είναι το Σαββατοκύριακο για να επισκεφθούν τις παραλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.