ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ξεκίνησε η κακοκαιρία στην Αττική (φωτό)

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ξεκίνησε η κακοκαιρία στην Αττική (φωτό)

Ξέσπασε η κλοκαιρινή μπόρα στη 1.30 στην Αττική, με μπουμπουνητά, κεραυνούς και βροχή.

Η καταιγίδα αιφνιδίασε τους Αθηναίους, καθώς ελάχιστοι είχαν μαζί τους ομπρέλες, παρά τις προειδοποιήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Την Τρίτη σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, στα παράλια της Θεσσαλίας, στην Εύβοια, αλλά και σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, θα επικρατήσει κακοκαιρία σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε στις 12.30 το μεσημέρι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της επιδείνωσης του καιρού θα είναι καταιγίδες, πιθανώς χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι.

Αναλυτικά το δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας προβλέπεται για αύριο Τρίτη από τις ρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι κατά τόπους στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της χώρας να ενταθούν και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κεντρική Μακεδονία (κυρίως Χαλκιδική), η ανατολική Θεσσαλία (κυρίως τα παράλια τμήματα), οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.