ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με το θερμόμετρο έως τους 27 βαθμούς – Αναλυτικά η πρόγνωση

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με το θερμόμετρο έως τους 27 βαθμούς – Αναλυτικά η πρόγνωση

Σήμερα Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος με το θερμόμετρο να φτάνει έως τους 27 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες, βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 6 μποφόρ τοπικά στα νοτιοανατολικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σάββατο:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 μέχρι 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 4 με 5 και νωρίς το πρωί 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: Από Βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και νωρίς το πρωί στην Κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5, τοπικά στα Βόρεια 6 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα Βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι: Δυτικοί Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα Βόρεια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα Βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.