Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Δείτε που θα βρέξει τις επόμενες ώρες (φωτό)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Δείτε που θα βρέξει τις επόμενες ώρες (φωτό)

Δείτε σε χάρτες πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ώρες και σε ποιες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Ο καιρός αλλάζει, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Από τα βορειοδυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία

Βορειοδυτικοί τοπικά 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.

Η θερμοκρασία σε πτώση.

Δείτε σε χάρτες του Poseidon πού θα βρέχει

Πρόγνωση για την Κυριακή 08.10.2017

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καιρός: στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση από τα βόρεια. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: σε πτώση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.