ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αλλάζει το «σκηνικό» του καιρού: Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Αλλάζει το «σκηνικό» του καιρού: Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά πελάγη. Μικρή άνοδο θα καταγράψει η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές.

Τρίτη

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο.

Άνεμοι: Στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Τετάρτη

Καιρός: Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά και πιθανόν τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια.

Άνεμοι: Στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.