Tρέλα: Μίνι-ανεμοστρόβιλος σε ξενοδοχείο στη Λίνδο – Τρέχανε όλοι σαν αλλόφρονες (βίντεο)

Tρέλα: Μίνι-ανεμοστρόβιλος σε ξενοδοχείο στη Λίνδο – Τρέχανε όλοι σαν αλλόφρονες (βίντεο)

Μίνι-ανεμοστρόβιλος αναστάτωσε χθες ξενοδοχείο στη Λίνδο στο νησί της Ρόδου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που κατέγραψε Άγγλος τουρίστας, υπάρχει ηρεμία και μετά ένας ξαφνικός άνεμος κάνει τα κλαδιά ενός φοίνικα να κινούνται σαν δαιμονισμένα. Στη συνέχεια εμφανίζεται ένας μικρός ανεμοστρόβιλος να στροβιλίζεται στην πισίνα και δύο μπρέλες αρχίζουν να πετούν στον αέρα.

Ο 36χρονος Ίαν Χέντερσον από την Κορνουάλη, ο οποίος ήταν σε διακοπές με φίλους για να γιορτάσει το γάμο ενός φίλου του, κατέγραψε με το κινητό του το ξαφνικό φυσικό φαινόμενο.
«Απλά καθόμουν και απολάμβανα τον ήλιο, όταν είδα τι γινόταν στην πισίνα. Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν αέρας που έριχναν στο νερό οι υπάλληλοι ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου» είπε στη βρετανική εφημερίδα Sun και πρόσθεσε: «”Ήταν σιωπηλά και ξαφνικά υπήρχε πολύ αέρας στην πλευρά της πισίνας, μια μεγάλη ομπρέλα άρχισε να πετάει. Υπήρχαν λίγοι άνθρωποι στην πισίνα, ενώ πολλοί χαλάρωναν γύρω από αυτήν».

Στη συνέχεια όμως το σκηνικό άλλαξε, όπως είπε ο Χέντερσον. «Όλοι σοκαριστήκαμε. Σηκωθήκαμε όρθιοι και προσπαθήσαμε να βεβαιωθούμε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή. Δύο από τις μεγάλες ομπρέλες σηκώθηκαν στον αέρα και πέταξαν πέρα. Όλοι έτρεξαν για να βρουν κάποιο καταφύγιο. Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν όλα φύγει».

Πάντως, όλοι στο ξενοδοχείο ήταν ασφαλής, αλλά και συγκλονισμένοι για όσα είδαν. «Όλοι έλεγαν ότι υπήρχε ένας μίνι ανεμοστρόβιλος» σημείωσε ο Άγγλος τουρίστας και «πιστεύω ότι αυτό ήταν, επειδή οι ανεμοστρόβιλοι προκαλούνται από ένα συνδυασμό ζεστού και κρύου αέρα».

Το όλο περιστατικό κράτησε ελάχιστα και δέκα λεπτά αργότερα όλες οι ομπρέλες ήταν στερεωμένες στις βάσεις τους και ασφαλείς προς χρήση.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.