ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Φοβισμένοι και σαστισμένοι οι κάτοικοι της Σουηδίας από το… σκοτάδι που επικρατεί!

Φοβισμένοι και σαστισμένοι οι κάτοικοι της Σουηδίας από το… σκοτάδι που επικρατεί!

“Φοβισμένοι” είναι οι κάτοικοι της Σουηδίας από το… σκοτάδι που επικρατεί στη χώρα τους σε σημείο που το θέμα απασχόλησε και τον σουηδικό Τύπο.

Οι συνθήκες φωτός σε όλη τη Σουηδία είναι . ιδιαίτερα χαμηλές ακόμη και για αυτή την Σκανδιναυική χώρα, αλλά η εξήγηση του φαινομένου έρχεται από πολύ πιο νότια και πιο συγκεκριμένα από την Ιβηρική.

Έτσι τα νέφη καπνού και σκόνης από τις πρωτοφανείς πυρκαγιές σε Πορτογαλία και Ισπανία σκέπασαν τν ουρανό στην Σουηδία σε σημείο που ανησύχησαν οι κάτοικοι, για το περίεργο αυτό φαινόμενο.

Σύμφωνα με την Anna Belking μετεωρολόγο από το ινστιτούτο SMHI, η μεταφοράς καπνού από την Ιβηρική οφείλεται στην καταιγίδα Ophelia η οποία σαρώνει τη Βρετανία.

«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας πρέπει να είναι στάχτη και σκόνη από τις φωτιές σε Ισπανία και Πορτογαλία η οποία μεταφέρθηκε βόρεια και για αυτό το λόγο το σκοτάδι που επικρατεί» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.