ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έρχεται και κυκλώνας! – Έκτακτη ενημέρωση – Πού θα κτυπήσει και σε πόσες ώρες (φωτό, βίντεο)

Έρχεται και κυκλώνας! – Έκτακτη ενημέρωση – Πού θα κτυπήσει και σε πόσες ώρες (φωτό, βίντεο)

Μετά την “Ευρυδίκη” που χτύπησε κυρίως τη δυτική Αττική και άφησε πίσω της νεκρούς και χαοτικές εικόνες, έρχεται σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο κυκλώνας που έχει πάρει ήδη την ονομασία “Ζήνων”.

Το Ιόνιο και η Δυτική Ελλάδα θα επηρεαστούν από τον κυκλώνα με τροπικά χαρακτηριστικά, τον “Ζήνωνα”, αλλά ακόμα είναι αρκετά νωρίς ώστε να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ακριβή πορεία που θα ακολουθήσει.

«Δυστυχώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί». Με αυτή τη φράση ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιεί τους πολίτες για το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα σε λίγες ώρες.

O γνωστός μετεωρολόγος, τονίζει ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή. Μάλιστα, ένα νέο δεύτερο μέτωπο πλησιάζει από το Ιόνιο που θα αρχίζει να επηρεάζει σε λίγες ώρες και πάλι τα Επτάνησα και τη δυτική Ελλάδα.

Μέχρι το βράδυ θα επηρεάσει τη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και την Αθήνα. «Κατά τη διάρκεια μάλιστα της νύχτας τα φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα έντονα» τόνισε ο μετεωρολόγος.

Στο μεταξύ, σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με αυτό, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πλήττουν τη χώρα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

– Την Πέμπτη (16-11-2017) κατά διαστήματα το Ιόνιο, όλα τα ηπειρωτικά, η Εύβοια, οι Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα οι Δυτικές Κυκλάδες και η Δυτική Κρήτη.

– Την Παρασκευή (17-11-2017) πιθανόν η Ήπειρος μέχρι το πρωί. Το Ιόνιο (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας), οι Σποράδες, η Εύβοια, οι Κυκλάδες, η Δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας).

– Το Σάββατο (18-11-2017) αρχικά όλη η χώρα, εκτός από την Ήπειρο και την Κέρκυρα. Μέχρι τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά (εκτός από την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη).

– Την Κυριακή (19-11-2017) πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=F7cqsM6CjMc

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.