ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ροδόπη και Δράμα: Κλειστοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

Ροδόπη και Δράμα: Κλειστοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

Διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδικούς άξονες της Ροδόπης, της Δράμας, της Ακαρνανίας, της Αιτωλίας τέθηκαν σε ισχύ λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν από κακές καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, στο Ν. Ροδόπης, λόγω βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στις Ιρλανδικές Διαβάσεις Μεσοχωριού – Μωσαϊκού. Στην περιοχή της Δράμας διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Παρανεστίου – Πρασινάδας από το 16,5ο έως 16,6ο χλμ λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις βροχοπτώσεις. Στο χωριό Πρασινάδα λόγω καθίζησης του οδοστρώματος και κατολισθήσεων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον δρόμο από την πλατεία Οικισμού Ι.Μ. Μεταμόρφωσης, (15,5-15,6 χλμ).

Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακαρνανία, στην 6η χ/θ της επαρχιακής οδού Παραβόλας – Νερομάνας.

Κλειστή επ΄αόριστον θα παραμείνει λόγω κατολισθήσεων και καθιζήσεων η Νέα Εθνική Οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο 50,5ο χλμ. στην περιοχή Κλεισούρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς από το 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.