ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού τέθηκε η Ολλανδία σήμερα εξαιτίας σφοδρών χιονοπτώσεων και παγετού

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού τέθηκε η Ολλανδία σήμερα εξαιτίας σφοδρών χιονοπτώσεων και παγετού

Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν, ένα αεροδρόμιο έκλεισε, όπως και σχολεία, ενώ προβλήματα προέκυψαν στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, το δεύτερο μεγαλύτερο της Ολλανδίας, ο διάδρομος προσγείωσης έκλεισε και πολλές πτήσεις κατευθύνθηκαν σε άλλες πόλεις. Περισσότερες από 400 πτήσεις ακυρώθηκαν στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ- Σίπχολ έως νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

«Καθαρίζουμε τα αεροσκάφη από τον πάγο προκειμένου να εκτελούν με ασφάλεια τα δρομολόγιά τους και έχουμε αναπτύξει ειδικές μονάδες που προσπαθούν να διατηρήσουν καθαρούς τους διαδρόμους προσγείωσης- απογείωσης, απομακρύνοντας το χιόνι, αλλά αδυνατούν να ανταποκριθούν δεδομένων των συνθηκών», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πολ Βέμπερ, εκπρόσωπος τύπου του αεροδρομίου. Παράλληλα, προειδοποίησε τους ταξιδιώτες για καθυστερήσεις και την Τρίτη.

Το ύψος του χιονιού αναμένεται να φθάσει τα 15 εκατοστά στην περιοχή μεταξύ της Ζηλανδίας (νοτιοδυτικά) και του Οφεράισελ (βορειοανατολικά), κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία.

Προβλήματα υπήρξαν και στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς, όπου δρομολόγια ακυρώθηκαν και σημειώθηκαν καθυστερήσεις ιδίως στην εταιρεία λεωφορείων Arriva.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, η σιδηροδρομική εταιρεία NS αποφάσισε να ελαττώσει τον αριθμό των τρένων που κυκλοφορούν, συστήνοντας στους ταξιδιώτες να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσο το δυνατόν νωρίτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.