ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΜΥ: Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκυρίακο- Έκτακτο δελτίο για βροχές και καταιγίδες

ΕΜΥ: Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκυρίακο- Έκτακτο δελτίο για βροχές και καταιγίδες

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το Σαββατοκυρίακο.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και τους θυελλώδεις νοτιάδες που στα πελάγη μπορεί να φτάσουν τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.

Η κακοκαιρία σύμφωνα με την ΕΜΥ θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Κυριακής που θα είναι και η πιο δύσκολη ημέρα.
Αναλυτικά οι περιοχές που θα επηρεαστούν θα είναι οι εξής:

– Το Σάββατο

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και η Κεντρική Μακεδονία.

– Την Κυριακή

Μέχρι το απόγευμα θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά, η Δυτική και Βόρεια Πελοπόννησος, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής πιθανόν να εκδηλωθούν φαινόμενα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ενώ από το μεσημέρι αναμένονται επικίνδυνα φαινόμενα στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.