ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρετανία: Προβλήματα στην υδροδότηση λόγω τσουχτερού κρύου – Σπάνε οι σωλήνες ύδρευσης

Βρετανία: Προβλήματα στην υδροδότηση λόγω τσουχτερού κρύου – Σπάνε οι σωλήνες ύδρευσης

Οι πολικές θερμοκρασίες και οι σφοδρές χιονοπτώσεις στην Βρετανία είχαν ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

Οι σφοδρότερες χιονοπτώσεις των τελευταίων σχεδόν 30 χρόνων προκάλεσαν το πάγωμα του νερού στους σωλήνες ύδρευσης την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσαν σήμερα εταιρείες υδροδότησης.

Κύμα σιβηρικού ψύχους που ονομάστηκε «το τέρας από τα ανατολικά» προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα μεγάλα προβλήματα στη χώρα: τα αεροπλάνα καθηλώθηκαν στο έδαφος, τα τρένα σταμάτησαν να κινούνται, δρόμοι και σχολεία έκλεισαν σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η διαρροή από τους σωλήνες στο Λονδίνο άφησε σήμερα χωρίς νερό ή με μερική υδροδότηση 12.000 νοικοκυριά, ανακοίνωσε η εταιρεία Thames Water, η οποία σε δύο περιοχές προμήθευε τους πελάτες της με εμφιαλωμένο νερό.

Στο γειτονικό Κεντ 5.000 νοικοκυριά που έχουν ως πάροχο υδροδότησης την Southern Water επίσης αντιμετώπισαν προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ουαλία η Welsh Water είπε ότι 3.000 με 6.000 σπίτια επηρεάστηκαν από το πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.