ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Ακυρώσεις σε 470 πτήσεις λόγω ισχυρών χιονοπτώσεων

ΗΠΑ: Ακυρώσεις σε 470 πτήσεις λόγω ισχυρών χιονοπτώσεων

Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν σήμερα το πρωί από και προς τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ισχυρές χιονοπτώσεις θα πλήξουν την περιοχή αργότερα σήμερα.

Περίπου 470 πτήσεις -ήτοι σχεδόν το 37% του συνόλου- από και προς το διεθνές αεροδρόμιο JFK είχαν ήδη ματαιωθεί γύρω στις 09.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), το 44% στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ, και 485 (42%) στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, που εκτελεί κυρίως δρομολόγια εσωτερικού, σύμφωνα με τον ιστότοπο FlightAware.

Η Αρχή, που εποπτεύει τα τρία αεροδρόμια, η Port Authority, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων για το χάος που επικράτησε μετά τη χιονοθύελλα στις αρχές Ιανουαρίου, διαβεβαίωσε ότι κάθε αεροδρόμιο προμηθεύτηκε, για προληπτικούς λόγους, ράντζα, κουβέρτες, στρώματα και βρεφικό γάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ύψος του χιονιού αναμένεται να ανέλθει μεταξύ 15-25 εκατοστών στην πόλη της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας και έως 50 εκατοστά στην ύπαιθρο, στις πολιτείες της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσεϊ και του Κονέτικατ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.