Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα – Αφρικανική σκόνη στα νότια

Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα – Αφρικανική σκόνη στα νότια

Άστατος σήμερα ο καιρός με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αλλά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα Ηπειρωτικά, όπου σταδιακά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες στα νότια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Άνεμοι στα δυτικά και νότια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών η όμβρων κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές η όμβροι και από το απόγευμα πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η όμβρους και από τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Βελτίωση από το βράδυ στα νότια. Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η όμβρους και πιθανόν τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το βράδυ στα νότια. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Εμού: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.