«Τρελός» Ιούνιος: Ξανά καταιγίδες από το Σαββατοκύριακο μέχρι και την Τετάρτη!

«Τρελός» Ιούνιος: Ξανά καταιγίδες από το Σαββατοκύριακο μέχρι και την Τετάρτη!

Έρχονται βροχές και καταιγίδες από αυτό το Σαββατοκύριακο, οι οποίες θα διαρκέσουν ως και την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι βροχές και οι καταιγίδες θα πλήξουν, κυρίως την Κυριακή, τις περιοχές της Δυτικής, της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας. Τα φαινόμενα θα πλήξουν και την Αττική, περισσότερο την Κυριακή, οπότε προβλέπονται βροχές και καταιγίδες.

Μάλιστα φαίνεται πως θα υπάρξει μια επιδείνωση τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, καθώς τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα και κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Βελτίωση των φαινομένων αναμένεται Πέμπτη και Παρασκευή.

Η Χριστίνα Σούζη ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι ο καιρός θα χαλάσει το Σαββατοκύριακο, ενώ χρειάζεται προσοχή στις καταιγίδες και στις αρχές της εβδομάδας.

Για το Σάββατο η ΕΜΥ επισημαίνει ότι τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι έντονα στην Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια.

Επίσης μεσημέρι και απόγευμα η ΕΜΥ αναμένει βροχές και καταιγίδες σε όλα τα ηπειρωτικά της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ καταιγίδες θα πέσουν και την Κυριακή και τα φαινόμενα αναμένεται να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.