Tαξίδι μέσα στη νεροποντή για χημική τουαλέτα στη Νίκαια – Κυλάει σαν κάποιος να την οδηγεί! (βίντεο)

Tαξίδι μέσα στη νεροποντή για χημική τουαλέτα στη Νίκαια – Κυλάει σαν κάποιος να την οδηγεί! (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της Τετάρτης ένα βίντεο, το οποίο απεικονίζει στη Νίκαια μια χημική τουαλέτα να έχει παρασυρθεί για τα καλά από το χείμαρρο και από πίσω τα αυτοκίνητα να κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Η χημική τουαλέτα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής βρισκόταν σε μια λαϊκή αγορά που γινόταν δίπλα από τον δρόμο που βλέπετε και σαν πλοίο κατέβαινε στο ποτάμι που είχε δημιουργήσει η βροχή. Υπομονετικά από πίσω της τα αυτοκίνητα ακολουθούν .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τουαλέτα παραμένει στη μέση του δρόμου σαν κάποιος να την οδηγεί και δεν χτυπάει δεξιά και αριστερά στα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.