Κτηνωδία: Με το που γεννήθηκε το έκλεισε σε μια σακούλα και το έβαλε στην κατάψυξη…

Κτηνωδία: Με το που γεννήθηκε το έκλεισε σε μια σακούλα και το έβαλε στην κατάψυξη…

Τα σακουλάκια με ζιπ χρησιμοποιούνται συχνά στην αποθήκευση τροφίμων και στην οργάνωση των απαραίτητων αντικειμένων σε ένα ταξίδι. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί όμως πως θα έπαιζε ρόλο σ’αυτήν την ιστορία κακοποίησης ζώου.

Μία μητέρα και ο γιος της από το Albuquerque του Νέο Μεξικό σόκαραν τον κόσμο τον Νοέμβριο του 2013 όταν έβαλαν ένα νεογέννητο κουτάβι σε μία τέτοια σακούλα και την ανέβασαν στο διαδίκτυο. Η ιδέα ήταν να ακινητοποιήσουν το κουτάβι για να μπορέσουν να μετρήσουν το μέγεθός του.

Η Mary Snell και ο Britton James είπαν πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος να βγάλουν την φωτογραφία – παρόλο που το 8 εβδομάδων κουτάβι θα μπορούσε να πεθάνει από ασφυξία.

Άλλες φωτογραφίες που δείχνουν το κουτάβι να είναι στην σακούλα μέσα στην κατάψυξη έγιναν αμέσως viral στο διαδίκτυο.

Σαν αποτέλεσμα, η Mary και ο Britton, ηλικιών 44 και 21, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για κακοποίηση ζώου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πήραν αυτό που άξιζαν και το κουτάβι βρήκε ένα νέο σπίτι που να το αγαπάει και να το φροντίζει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.