ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο πιο απίθανος σκύλος – Έκλεψε το σάντουιτς της ιδιοκτήτριας και το έκρυψε στο στόμα του! (βίντεο)

Ο πιο απίθανος σκύλος – Έκλεψε το σάντουιτς της ιδιοκτήτριας και το έκρυψε στο στόμα του! (βίντεο)

Τρομερές ενοχές φαίνεται πως είχε ένας χαριτωμένος σκύλος που έκλεψε το σάντουιτς της ιδιοκτήτριας του!

Ο πονηρός σκύλος ήθελε να κρυφτεί και να μην δείξει την σκανταλιά του και αποφάσισε να κρύψει το σάντουιτς στο στόμα του!

Μόλις, η ιδιοκτήτρια του κατάλαβε, ότι έλειπε το σάντουιτς της από το τραπέζι, αμέσως υποπτεύθηκε τον σκύλο της, που την κοιτούσε με το πιο αθώο βλέμμα που υπάρχει. Όταν τον ρώτησε «Πού είναι το σάντουιτς», ο σκύλος γύρισε το κεφάλι του από την άλλη. Τότε, κατάλαβε, ότι ο σκύλος της ήταν ένοχος και μάλιστα έκρυβε τα αποδεικτικά στοιχεία στο στόμα του.

Λίγο αργότερο, ο χαριτωμένος σκύλος φτύνει το σάντουιτς από το στόμα του, απαλλάσσοντας τον εαυτό του από τις τύψεις και δίνοντας πίσω στην ιδιοκτήτριά του το σάντουιτς της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.