ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ψάρι νομίζει πως είναι σκύλος- Ζητά τα χάδια του ιδιοκτήτη του μέσα από τη γυάλα (βίντεο)

Ψάρι νομίζει πως είναι σκύλος- Ζητά τα χάδια του ιδιοκτήτη του μέσα από τη γυάλα (βίντεο)

Ένα ψάρι μάλλον έχει μπερδευτεί και νομίζει πως είναι σκύλος.

Το παπαγαλόψαρο ανοίγει τα βράγχια του διάπλατα κάθε φορά που το αφεντικό του, Μπον Σάου από το Μιζούρι, μπαίνει στο δωμάτιο. Το βίντεο που τράβηξε ο ίδιος με το παράξενα τρυφερό του ψάρι, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 1,4 εκατ. προβολές από τότε που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Ο ιδιοκτήτης αναφέρει:

«Αυτός ο μικρός λατρεύει να με παρατηρεί όσο είμαι στο δωμάτιο και θα κάνει τα πάντα για να μου τραβήξει την προσοχή. Όταν τον κοιτάζω κι εγώ, ανοίγει διάπλατα τα βράγχιά του και χορεύει από άκρη σ’ άκρη, ελπίζοντας απλά πως θα τον πλησιάσω για να παίξουμε. Πρέπει να απομακρυνθώ για να ψάξει το φαγητό του, που μέχρι τότε έχει διασκορπιστεί στο νερό». Ο ιδιοκτήτης λέει επίσης πως σε μια άλλη γυάλα έχει ένα ακόμη παπαγαλόψαρο, αλλά εκείνο δεν θέλει να το αγγίζουν – αν και πιστεύει πως ακόμη κι έτσι τον αγαπά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.