Ένας σκύλος που τρελαίνεται να… «ντριφτάρει» (φωτό, βίντεο)

Ένας σκύλος που τρελαίνεται να… «ντριφτάρει» (φωτό, βίντεο)

Ένας σκύλος χρειάζεται φροντίδα, τροφή του και καθημερινές βόλτες. Ωστόσο υπάρχει και ένας σκύλος, ο Τζετ, με ένα πολύ ξεχωριστό χόμπι, καθώς γουστάρει τρελά να «ντριφτάρει» με αυτοκίνητο. Μάλιστα μοιράζεται αυτό το χόμπι με το αφεντικό του, οπότε περνούν την ώρα τους πλαγιολισθαίνοντας μέσα σε ένα Toyota Mark II JZX81.

Για να είναι μάλιστα ο Τζετ ασφαλής, προσαρμόστηκε το κάθισμα συνοδηγού του Toyota στις διαστάσεις και στις ιδιαιτερότητές του. Κανένας δεν μπορεί να μπει βέβαια στο μυαλό του ζώου και να διαπιστώσει, αν του αρέσει να παίρνει ως συνεπιβάτης μέσα στο αυτοκίνητο τη στάση ενός ανθρώπου, ωστόσο τα περίεργα χόμπι απαιτούν μεγάλες θυσίες.

Ο σκύλος και το αφεντικό του, Κρις, δεν είναι… χθεσινοί, αλλά μοιράζονται την τρέλα τους για drifting με αυτοκίνητα εδώ και κάποια χρόνια. Απόδειξη αποτελεί ένα βίντεο του 2015, όπου βλέπουμε το δίδυμο να ντριφτάρει με μία BMW 328 E36. Τότε φορούσε ο Τζετ και κράνος, που δεν φαινόταν να εφαρμόζει όμως σωστά στο κεφάλι του, οπότε καταργήθηκε στη συνέχεια.

Δείτε τους:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.