ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ναρκωτικό «κρακ» είχε φάει ο σκύλος που σκότωσε το αφεντικό του στην Βρετανία!

Ναρκωτικό «κρακ» είχε φάει ο σκύλος που σκότωσε το αφεντικό του στην Βρετανία!

Υπό την επήρεια ναρκωτικού κρακ ήταν ο σκύλος ράτσας bull terrier που τον περασμένο Μάρτιο επιτέθηκε και σκότωσε το αφεντικό του κατά την διάρκεια γυρίσματος ντοκιμαντέρ για το BBC, στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε η ιατροδικαστική υπηρεσία, η επιθετική συμπεριφορά του σκύλου, φαίνεται να οφείλεται σε κατανάλωση κρακ.

Ο κτηνίατρος-τοξικολόγος Νίκολας Καρμάικλ, ότι στα ούρα του σκύλου ανιχνεύτηκαν ποσότητες κοκαΐνης και μορφίνης.

Σύμφωνα με την Mail Online, ο Καρμάικλ δήλωσε πως: “Είναι πολύ πιθανό ο σκύλος να κατανάλωσε ναρκωτικά, πιθανότατα να τα έφαγε. Είναι σχεδόν αδύνατο να πει κανείς με βεβαιότητα εάν αυτό προκάλεσε την επίθεση του σκύλου, όμως σίγουρα θα τον έκανε να συμπεριφέρεται μη φυσιολογικά”.

Η παθολόγος Τζούλυ Χίγκινς δήλωσε στο δικαστήριο πως το σώμα του θύματος, έφερα τραύματα στο λαιμό και το πρόσωπο, αιμορραγούσε ακατάσχετα, ενώ ο λάρυγγας είχε διαλυθεί.

Σύμφωνα με τα μέλη του συνεργείου του BBC, γύριζαν επεισόδιο του Drugs Map of Britain (“Ο χάρτης των ναρκωτικών στη Βρετανία”) όταν ο Μάριο Περιβόητος (αφεντικό του σκύλου) άρχισε να έχει σπασμούς, οι οποίοι έκαναν τον σκύλο να του επιτεθεί.

Ο παραγωγός Τζόσουα Χάντοου κατάφερε να διώξει τον σκύλο από το αφεντικό του, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατροδικαστή, Άντριου Γουόκερ, αίτια θανάτου του Περιβόητου ήταν τα τραύματα από τον σκύλο, ενώ το θύμα πριν πεθάνει είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

“Πιθανόν να έπαθε επιληπτικό σοκ, το οποίο προκάλεσε την επίθεση του σκύλου”, είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γουόκερ ευχαρίστησε το συνεργείο του BBC για τις προσπάθειές τους, ενώ η αστυνομία δήλωσε ότι το σκυλί θα θανατωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.