Σοκαριστικές εικόνες! Σκύλος γλυτώνει από πολτοποίηση σε απορριμματοφόρο (βίντεο)

Σοκαριστικές εικόνες! Σκύλος γλυτώνει από πολτοποίηση σε απορριμματοφόρο (βίντεο)

Η οργάνωση προστασίας ζώων RSPCA στην Αυστραλία έδωσε στη δημοσιότητα του παρακάτω βίντεο. Οι εικόνες που απεικονίζονται προκαλούν σοκ και ανατριχίλα.

Είναι τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα τοποθετημένη σε απορριμματοφόρο από έναν σκύλο που βρέθηκε μέσα στον κάδο, με τη λεπίδα που πολτοποιεί τα σκουπίδια να πηγαίνει και να έρχεται.

Το μικρόσωμο σκυλί βρέθηκε μέσα σε απορριμματοφόρο, στο Μπρισμπέιν, πέφτοντας από κάδο μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια. Στο βίντεο φαίνεται η απεγνωσμένη προσπάθειά του να βρεθεί πάνω από τα απορρίμματα, που συνεχώς έπεφταν από πάνω του, ενώ την ίδια ώρα ο μηχανισμός του απορριμματοφόρου πολτοποιεί το περιεχόμενο του κάδου.

Η οργάνωση δημοσιοποίησε το βίντεο μέσω της σελίδας της στο Facebook, καλώντας όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για τον υπεύθυνο αυτού του βασανιστηρίου που υπέστη ο σκύλος, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα, να εμφανιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.