Νέοι μπελάδες για την United Airlines: Πέθανε σκύλος που τον έβαλαν σε ντουλαπάκι αποσκευών

Νέοι μπελάδες για την United Airlines: Πέθανε σκύλος που τον έβαλαν σε ντουλαπάκι αποσκευών

Τη διεθνή κατακραυγή των φιλόζωων και όχι μόνο έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός σκυλιού σε πτήση της United Airlines από το Χιούστον στη Νέα Υόρκη όταν μέλος του πληρώματος υποχρέωσε τον ιδιοκτήτη του να τοποθετήσει το τετράποδο σε ντουλαπάκι αποσκευών.

Η ιδιοκτήτης του σκύλου μετέφερε το ζώο σε μια μικρή τσάντα την οποία ήθελε να βάλει κάτω από τα πόδια της. Ένα μέλος του πληρώματος, όμως, όπως κατήγγειλαν άλλοι επιβάτες της πτήσης της επέβαλε να βάλει το σκυλί στο ντουλαπάκι για μια πτήση διάρκειας 3,5 ωρών. Αποτέλεσμα ήταν όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη και η γυναίκα άνοιξε το ντουλαπάκι να διαπιστώσει ότι το μικρό ζώο είχε πεθάνει.

«Όταν προσγειωθήκαμε η γυναίκα βρήκε νεκρό το σκυλί της. Έκατσε στο διάδρομο και έβαλε τα κλάματα με όλους τους επιβάτες να είναι σοκαρισμένοι» περιέγραψε τις εικόνες που ακολούθησαν μια άλλη επιβάτης της επίμαχης πτήσης.

Η αεροπορική εταιρεία από την πλευρά της χαρακτήρισε «τραγικό ατύχημα» το περιστατικό προσθέτοντας ότι «δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί καθώς τα ζώα δεν θα πρέπει ποτέ να τοποθετούνται στα ντουλαπάκια πάνω από τους επιβάτες».

Εκπρόσωπος της United ανακοίνωσε επίσης ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί προσθέτοντας ότι δόθηκε επιστροφή του κόστους εισιτηρίων στη γυναίκα και τα παιδιά της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η United Airlines καταγγέλλεται για τη συμπεριφορά της απέναντι στα ζώα καθώς το 2017 σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας πέθανε ένας γιγαντιαίος λαγός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.