ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ισπανία: Έβαλε αδέσποτη γάτα σε πλυντήριο επειδή θέλησε να ζευγαρώσει με τη δική της (βίντεο)

Ισπανία: Έβαλε αδέσποτη γάτα σε πλυντήριο επειδή θέλησε να ζευγαρώσει με τη δική της (βίντεο)

Φρίκη στην Ισπανία από βίντεο που δημοσίευσε μια 23χρονη και στο οποίο φαίνεται να έχει βάλει μια γάτα σε πλυντήριο επειδή προσπάθησε να ζευγαρώσει με τη δική της, προκαλώντας την αντίδραση πολλών ατόμων.

Η 23χρονη που εργάζεται ως σερβιτόρα στην περιοχή Βιλαρούμπια ντε λος Όχος, ανατολικά της Μαδρίτης, ανέβασε το βίντεο στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: αυτό παθαίνουν οι αδέσποτες γάτες που θέλουν να κάνουν το κέφι τους με το μικρό μου θηλυκό γατί.

Η άκαρδη σερβιτόρα ακούγεται να λέει «τι σου συμβαίνει; Εκεί θα μείνει;» ενώ το άτυχο γατί νιαουρίζει αβοήθητο.

Η 23χρονη δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια εστίασε στην πόρτα του πλυντηρίου και είπε «κυρίες και κύριοι θα το κλείναμε τώρα (σ.σ. το πλυντήριο) αλλά φαίνεται ότι ακόμα νιαουρίζει. Αυτοί που λένε ότι οι γάτες έχουν εννέα ζωές φαίνεται ότι έχουν δίκιο». Χωρίς δισταγμό στη συνέχεια προσθέτει και άλλο απορρυπαντικό ξεκινώντας έναν δεύτερο γύρο «πλύσης» για το άτυχο τετράποδο.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις με 300.000 πολίτες να έχουν υπογράψει διαδικτυακή αίτηση ζητώντας την τιμωρία της «ψυχοπαθούς που σκότωσε ένα γατί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=74&v=nWnha5wjcek

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.