ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο πιο άσχημος σκύλος για το 2018! (φωτο)

Αυτός είναι ο πιο άσχημος σκύλος για το 2018! (φωτο)

Ο 30ος ετήσιος διαγωνισμός για τον πιο Άσχημο Σκύλο παγκοσμίως πραγματοποιήθηκε για φέτος στην Καλιφόρνια και ιδού τα αποτελέσματα:

Νικητής για το 2018 ανακηρύχτηκε η Zsa Zsa, ένα εννιάχρονο βρετανικό μπουλντόγκ, το οποίο κυριολεκτικά δεν έβαλε… γλώσσα μέσα, αφού καθ’όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού η γλώσσα του κρεμόταν συνεχώς έξω από το στόμα του.

Φανερά συγκινημένη για τη νίκη, η ιδιοκτήτρια της Zsa Zsa, Megan Brainard, από τη Μινεσότα, παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της, το οποίο περιλαμβάνει χρηματικό ποσό ύψους 1.500 δολαρίων και ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη Νέα Υόρκη, όπου θα παραβρεθούν στο «Today Show».

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός: χαλαρό δέρμα, υπερβολικό τρίχωμα ή καθόλου τρίχωμα, περίεργα μάτια, ήταν ορισμένες από τις… ατέλειες που είχαν να επιδείξουν οι 15 συνολικά υποψήφιοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σκυλιά και οι ιδιοκτήτες τους βαδίζουν σε μία κόκκινη μοκέτα, όπου ένα πάνελ κριτών τα αξιολογεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.