ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοκαριστικό: Έθαψε τον σκύλο του ζωντανό επειδή τσακωνόταν με τη γάτα του!

Σοκαριστικό: Έθαψε τον σκύλο του ζωντανό επειδή τσακωνόταν με  τη γάτα του!

Ο 24χρονος Richard Piquard έθαψε τον σκύλο του στην αυλή του σπιτιού του και έφραξε την είσοδο με ένα βράχο γιατί τσακωνόταν με το γατάκι που υιοθέτησε.

Ένας άντρας από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ συνελήφθη επειδή έθαψε ζωντανό τον σκύλο του και τον άφησε να πεθάνει, καθώς το ζώο δεν τα πήγαινε καλά με το γατάκι που υιοθέτησε προσφάτως.

Ο 24χρονος Richard Piquard δεν ήθελε πια τον Chico, ένα 18χρονο σκυλάκι, κι έτσι τον παράχωσε σε μια τρύπα στο πίσω μέρος του σπιτιού του και έφραξε την είσοδο με έναν βράχο, ώστε να μην μπορεί να το σκάσει.

Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, βγήκε με εγγύηση 1.000 δολαρίων και θα επιστρέψει στο δικαστήριο για να δικαστεί για κακοποίηση ζώου. Εννοείται πως το γατάκι απομακρύνθηκε τάχιστα από τα χέρια του, μιας και όπως δήλωσε ο επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Walter J. Warchol στην «Telegram & Gazette»: «Παρά τα 41 χρόνια που έχω στο σώμα, δεν έχω δει τίποτα σαν αυτό. Έχουμε δει άλλες μορφές κακοποίησης ζώων, αλλά το να θάψεις κάτι ζωντανό είναι πέρα από κάθε φαντασία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το άτυχο ζωάκι, μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Σχολή του Tufts University για τις πρώτες βοήθειες, μόνο που αποφασίστηκε τελικά να του κάνουν ευθανασία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.