ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι κάδοι της Νέας Υόρκης μετατρέπονται σε βάζα με άνθη! (φωτό)

Οι κάδοι της Νέας Υόρκης μετατρέπονται σε βάζα με άνθη! (φωτό)

Ένας ανθοπώλης που ζει στη Νέα Υόρκη, ο Lewis Miller θέλει να ομορφύνει την πόλη του. Ο μόνος τρόπος που ξέρει για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του είναι με το να γεμίσει την πόλη λουλούδια.

 

Εκπληκτικές συνθέσεις λουλουδιών έκαναν την εμφάνιση τους στους δρόμους του Manhattan κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Η μυστηριώδης αυτή εμφάνιση των λουλουδιών ήταν μια ευχάριστη νότα στους γρήγορους και αγχωτικούς ρυθμούς της μητρόπολης. Αν αναρωτιέστε πιο είναι το όφελος του Μiller, ο ίδιος αναφέρει:

To να χαρίζω λουλούδια στους Νεοϋορκέζους ήταν μια ιδέα που είχα εδώ και χρόνια. Η επιβράβευση για μένα είναι τα χαμόγελα… τα χαμόγελα που συμβαίνουν όταν βλέπεις μια ξαφνική πράξη ευγένειας. Αυτός ήταν ο στόχος μου! Να δημιουργήσω μια συναισθηματική δράση μέσω των λουλουδιών.

Το project του ονομάστηκε Flower Flashes. Ο κάθε συνδυασμός που επιλέγει ο Miller έχει και ένα διαφορετικό vibe. Άλλα μπουκέτα είναι ρομαντικά και άλλα δυναμικά. Οι συνδυασμοί αποτελούνται από τριαντάφυλλα, ορχιδέες, ντάλιες.

Όταν είναι εφικτό χρησιμοποιούνται λουλούδια που είχαν τοποθετηθεί σε άλλα event, όπως για παράδειγμα σε γάμους. Έτσι δίνεται στα άνθη μια δεύτερη ευκαιρία να λάμψουν. Δείτε τις φωτογραφίες με τα υπέροχα μπουκέτα. kiklos louloudialoveanthikitrina anthianthi se kadous

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
mpouketa
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.