ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Άγνωστο πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία της Τζόρτζια – Οι κάτοικοι λένε πως είναι το τέρας του Λοχ Νες (βίντεο)

ΗΠΑ: Άγνωστο πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία της Τζόρτζια – Οι κάτοικοι λένε πως είναι το τέρας του Λοχ Νες (βίντεο)

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι κάτοικοι της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, οι οποίοι αντίκρισαν σε παραλία της περιοχής ένα πλάσμα που όμοιο του δεν έχουν ξαναδεί.

Ένας άνδρας, μαζί με τον γιο του, προσέγγισε την παραλία με τη βάρκα του. Όταν πλησίασαν νόμιζαν πως είδαν το κουφάρι μίας φώκιας. Όταν πλησίασαν το παρουσιαστικό του πλάσματος θύμιζε περισσότερο το… τέρας του Λοχ Νες.

Ο Nταν Ας, διευθυντής της υπηρεσίας άγριων ζώων και ψαριών των Ηνωμένων Πολιτειών είπε πως πιθανότατα το κουφάρι ανήκει σε ένα είδος καρχαρία. Οι «καρχαρίες προσκυνητές» όπως είπε πολλές φορές μοιάζουν με «πλαισιόσαυρο» όταν ο οργανισμός τους αρχίζει να αποσυντίθεται. Οι πιο κακόπιστοι που είδαν την φωτογραφία να κάνει τον γύρο των social media είπαν πως απλά είναι ψεύτικη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.