ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπάρχει ένα μέρος της Κρήτης που έχει πάντα… χιόνι

Υπάρχει ένα μέρος της Κρήτης που έχει πάντα… χιόνι

Υπάρχει πένα μοναδικό σημείο στην Κρήτη που πάντα έχει χιόνι!

Ο λόγος για τα Λευκά Όρη και συγκεκριμένα το σπηλαιόβαθρο «Μηλέ» που βρίσκεται στην βορεινή πλευρά της οροσειράς σε υψόμετρο 1.800 μέτρων.

Πρόκειται για ένα σημείο όπου δεν το βλέπει ο ήλιος με αποτέλεσμα τα χιόνια που συσσωρεύονται κατά την διάρκεια του χειμώνα δεν λιώνουν.

Μάλιστα, αυτό το μοναδικό θέαμα που παρουσιάζει η «Μηλέ» έχει κεντρίσει εκατοντάδες ορειβάτες και φυσιολάτρες που σπεύδουν να το απολαύσουν από κοντά.

Μία τέτοια παρέα ανέβηκε στη Μηλέ την περασμένη βδομάδα και έβγαλε φωτογραφίες αναρτώντας τις στο προφίλ «Λευκά Όρη» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την λεζάντα «Σπηλαιοβάραθρο Μηλέ στα Λευκά Όρη, εκεί που το χιόνι δεν λιώνει ποτέ. Κάπου στα 1800 μέτρα υψόμετρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγές: cretapost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.