ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κίνα: Εγκαταλελειμμένο χωριό έχει γίνει ένα με την φύση! (βίντεο)

Κίνα: Εγκαταλελειμμένο χωριό έχει γίνει ένα με την φύση! (βίντεο)

Το εγκαταλελειμμένο χωριό Houtouwan είναι καταπράσινο. Χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση, η φύση κατάφερε να κάνει και πάλι το θαύμα της!

Αυτό το πράσινο χωριό μπορεί να επισκεφτεί κανείς στην Shanghai. Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο χωριό που πραγματικά είναι «ένα» με τη φύση.

Το χωριό Houtouwan ήταν κάποτε το χωριό των ψαράδων, καθώς βρίσκεται κοντά στην ακτή. Πάνω από 2.000 κάτοικοι ζούσαν εκεί μόνιμα. Όταν όμως οι πηγές τους εξαντλήθηκαν, οι ψαράδες μετακόμισαν σε χωριά, λιγότερο απομακρυσμένα και με περισσότερες προοπτικές.

Από τη δεκαετία του 1990, το χωριό αυτό παραμένει έως και σήμερα ακατοίκητο. Χωρίς λοιπόν την ανθρώπινη παρέμβαση και χάρη στην μοναδική τοποθεσία του, η φύση βρήκε την ευκαιρία να αναδείξει ανενόχλητη την ομορφιά της.

Δείτε το βίντεο με τα εντυπωσιακά πλάνα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.