ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τον τίτλο του καλύτερου ευρωπαϊκού κινηματογραφικού τοπίου διεκδικεί η Αντίπαρος

Τον τίτλο του καλύτερου ευρωπαϊκού κινηματογραφικού τοπίου διεκδικεί η Αντίπαρος

Μαζί με ακόμη 10 τοποθεσίες της Ευρώπης, στα οποία έχουν γυριστεί ταινίες τα τελευταία δέκα χρόνια διεκδικούν το εν λόγω βραβείο, το οποίο θεσπίστηκε από το Filming Europe, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο των Film Commissions (EUFCN), σε συνεργασία με το Cineuropa.

Πόλεις, φρούρια, νησιά, ιστορικές και αρχαιολογικές τοποθεσίες, εντυπωσιακά οροπέδια: Τα τοπία της υπέροχης ηπείρου της Ευρώπης αφηγήθηκαν τις ιστορίες τους σε 11 από τα ωραιότερα ευρωπαϊκά locations, τα οποία φιλοξένησαν γνωστές και αγαπημένες ταινίες και σειρές, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η Αντίπαρος είναι υποψήφια με το “Suntan” του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.

Όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να εκλέξουν τον νικητή, επιλέγοντας και ψηφίζοντας το καλύτερο ευρωπαϊκό κινηματογραφικό location.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 11 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, στις 25 Οκτωβρίου. Καθένας μπορεί να επισκεφθεί την πανευρωπαϊκή τετράγλωσση πλατφόρμα Cineuropa – www.cineuropa.org και να ψηφίσει, συμπληρώνοντας την online φόρμα.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 7 Νοεμβρίου 2017, εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Κατά τη διάρκεια της τελετής, το Filming Europe – EUFCN θα ανακοινώσει τόσο τη νικήτρια τοποθεσία όσο και τον ψηφοφόρο που θα κερδίσει το έπαθλο της διαμονής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.