Το μαγευτικό υποθαλάσσιο σπήλαιο της Αμφιτρίτης: «Το έχουν επισκεφτεί λιγότεροι άνθρωποι από όσοι τη Σελήνη» (βίντεο)

Το μαγευτικό υποθαλάσσιο σπήλαιο της Αμφιτρίτης: «Το έχουν επισκεφτεί λιγότεροι άνθρωποι από όσοι τη Σελήνη» (βίντεο)

Είναι ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό βρίσκεται στον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου στα Παντερονήσια. Μία μικρή συστάδα με νησίδες και βραχονησίδες αποτελούν την λεγόμενη «Καραϊβική» του Αιγαίου.

Η ομάδα «Up Drones» συνεργάστηκε με την ομάδα καταδύσεων «top2bottom» και παρουσιάζουν ένα βίντεο-ξενάγηση στο υποθαλάσσιο σπήλαιο της Αμφιτρίτης.

Όπως λένε και οι ίδιοι στο κανάλι τους στο Youtube, «ένα σημείο της χώρας μας το οποίο έχουν επισκεφτεί λιγότεροι άνθρωποι από όσους επισκεφτεί τη Σελήνη».

Σύμφωνα με το ενημερωτικό κείμενό τους για το βίντεο, «η ομάδα εξερευνεί και κινηματογραφεί στοχεύοντας τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην υποβολή εκθέσεων για την επιστημονική κοινότητα, με κυριότερο όλων των στόχων να μάθει το ευρύ κοινό τι είναι η σπηλαιοκατάδυση, ποια η σημασία της και να φέρει στο ευρύ κοινό εικόνες από αυτά τα εξαιρετικής ομορφιάς δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.