ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κλείνουν την παραλία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην Ταϊλάνδη (βίντεο)

Κλείνουν την παραλία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην Ταϊλάνδη (βίντεο)

Έχουν περάσει 18 χρόνια από την προβολή της ταινίας “Η παραλία” με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο κόλπος Maya, όπου γυρίστηκε η διάσημη ταινία με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, θα μένει πλέον κλειστός για 4 μήνες κάθε χρόνο. Αυτό προκειμένου να ανακάμψει από τις περιβαλλοντικές ζημιές που προκάλεσαν εκατομμύρια τουρίστες.

Η δημοτικότητα ήταν τόσο μεγάλη που με τα χρόνια εκατομμύρια τουρίστες πλημμύρισαν την παραλία στην Ταϊλάνδη, καταστρέφοντας τους κοραλλιογενείς υφάλους και τη θαλάσσια ζωή.

Κλειστή για 4 μήνες η παραλία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Οι αρμόδιοι έδωσαν εντολή ο κόλπος Maya στο νησί Phi Phi Leh να μένει κλειστός για 4 μήνες κάθε χρόνο. Η αρχή θα γίνει τον Ιούνιο. Αυτό σε μια προσπάθεια να ανακάμψει από τις περιβαλλοντικές ζημιές που προκάλεσαν οι τουρίστες.

Κατά μέσο όρο επισκέπτονται την παραλία περίπου 4.000 τουρίστες με τουλάχιστον 200 σκάφη την ημέρα. «Αν δεν κάνουμε κάτι σήμερα, θα είναι πολύ αργά» δήλωσε ο Thanya Netithammakum του Thailand’s National Parks and Wildlife Department.

«Είναι σαν κάποιος να εργάζεται για δεκαετίες και να μην έχει σταματήσει ποτέ. Από τον πολύ κόσμο η ομορφιά της παραλίας έχει χαθεί. Χρειαζόμαστε ένα χρονοδιάγραμμα για την παραλία» δήλωσε ο ειδικός σε θέματα κλίματος Thon Thamrongnawasawat.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.