ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρετανία: Σειρά τρόμου χαρακτηρίζεται τόσο φρικιαστική που έρχεται με… προειδοποίηση

Βρετανία: Σειρά τρόμου χαρακτηρίζεται τόσο φρικιαστική που έρχεται με… προειδοποίηση

Η νέα τηλεοπτική σειρά τρόμου «True Horror» του βρετανικού δικτύου Channel 4 ανάγκασε την παραγωγή να συμπεριλάβει και μια προειδοποίηση πριν από την προβολή της.

Η δραματοποιημένη σειρά ντοκιμαντέρ θα παρακολουθεί τις ζωές πραγματικών ανθρώπων που ισχυρίζονται πως είχαν ανατριχιαστικά συναπαντήματα με το απόκρυφο και το μεταφυσικό, τον κόσμο των πνευμάτων κοντολογίς.

«Οι σκηνές της παραφυσικής δραστηριότητας μπορεί να ενοχλήσουν τους θεατές», αυτό θα βλέπει ο τηλεθεατής πριν ξεκινήσει κάθε επεισόδιο, μιας και οι αρμόδιοι θέλουν να καλύψουν λέει τα νώτα τους. Λένε μάλιστα πως όλα είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί δυσανάλογα βαρύ για μερίδα τηλεθεατών.

Για απλό διαφημιστικό τρικ κατηγορούν το Channel 4 πολλοί, εκείνο απαντά πάντως πως η προειδοποίηση είναι γνήσιο ενδιαφέρον για το κοινό του. Και παραπέμπει στα λόγια ενός από τους ανθρώπους που θα εμφανιστούν στα επεισόδια της σειράς: «Είναι μοχθηρό, είναι κακό, είναι σατανικό»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.