ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένα υπέροχο ρεσιτάλ πιάνου από τον ταλαντούχο Μιχάλη Τάγκα!

Ένα υπέροχο ρεσιτάλ πιάνου από τον ταλαντούχο Μιχάλη Τάγκα!

Μια μαγική βραδιά ζήσανε όσοι βρεθηκαν πρόσφατα στο Ecali Club ακούγοντας ένα υπέροχο ρεσιτάλ πιάνου από τον ταλαντούχο Μιχάλη Τάγκα.

Την εκδήλωση, όπως διαβάσαμε στο sissysworld, διοργάνωσε η πάντα δραστήρια και λάτρης της καλής κλασσικής μουσικής, Πρόεδρος της Life Action Trust, Χρυσάνθη Λαιμού, που άφησε για λίγο το εφοπλιστικό λόμπυ του Λονδίνου και η δυναμική Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου φίλων Μαρίας Καλλας Λιάνα Σκουρλή.

Το ρεσιτάλ πιάνου είχε σκοπό, εκτός από την όμορφη βραδιά που προσέφερε σε εμάς, να ενισχύσει με τα έσοδα από την εκδήλωση τις περαιτέρω σπουδές του ταλαντούχου πιανίστα.

Η συγγραφέας Ελένη Ματθαιόπουλου άνοιξε το ρεσιτάλ με μια εισαγωγή στην μουσική του Μότσαρτ και του Σοπέν, ενώ μια σύντομη, αλλά με πολύ χιούμορ, παρέμβαση έκανε και η έγκριτη δημοσιογράφος Ελένη Μπίτσικα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί φίλοι της Μουσικής και των γραμμάτων έδωσαν το παρόν, πρωτοστατούντος του φιλότεχνου εφοπλιστή Γιώργου Τσαβλίρη ήρθε συνοδευόμενος από την όμορφη σύζυγο του Ζωή Τσιτσάνη-Τσαβλίρη, που πρόσφατα γεύτηκε την ευτυχία της μητρότητας!

Χορηγός της όμορφης βραδιάς ήταν η διάσημη πλαστική χειρουργός του Λονδίνου Αντζέλικα Καβούνη.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.