ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στα Μέγαρα Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης η Συμφωνική Ορχήστρα της Πράγας – 22 και 23 Μαΐου

Στα Μέγαρα Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης η Συμφωνική Ορχήστρα της Πράγας – 22 και 23 Μαΐου

Στην Ελλάδα θα βρεθεί η Συμφωνική Ορχήστρα της Πράγας στις 22 και 23 Μαΐου, όπου θα παραχωρήσει δύο ξεχωριστές συναυλίες στα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Η ορχήστρα και ο μαέστρος της, Πετρ Αλτρίχτερ, θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό δύο εμβληματικά έργα της Εθνικής Τσεχικής Σχολής, το συμφωνικό ποίημα «Μολδάβας» του Μπέντριχ Σμέτανα και τη «Συμφωνία του Νέου Κόσμου» του Αντονίν Ντβόρζακ.

Οι φίλοι της κλασικής μουσικής στην Αθήνα περιμένουν με ανυπομονησία τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, την Τρίτη 22 Μαΐου, και τα εισιτήρια έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα. Η μουσική περιπλάνηση, με οδηγό τη Συμφωνική Ορχήστρα της Πράγας, θα συνεχιστεί την Τετάρτη 23 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το διάσημο Σύνολο από την Τσεχία συμπράττει με τον βιρτουόζο βιολονίστα Σίμο Παπάνα, ο οποίος θα ερμηνεύσει το υψηλών δεξιοτεχνικών απαιτήσεων Κοντσέρτο για βιολί, έργο 64 του Μέντελσον. Στις συναυλίες συμμετέχουν, επίσης, μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOYSA).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.