ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτη διερμηνέας κλέβει την παράσταση σε συναυλία του Eminem ( βίντεο)

Απίστευτη διερμηνέας κλέβει την παράσταση σε συναυλία του Eminem ( βίντεο)

Όσοι γνωρίζουν τον ραπ Eminem, μπορούν πολύ καλά να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να τον ακολουθήσουν σε κάποιο από τα κομμάτια του.

Ο ρυθμός με τον οποίο οι λέξεις βγαίνουν από το στόμα του είναι καταιγιστικός, πράγμα που κάνει αδύνατη την ατάκα «Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί» σε μια συναυλία. Οι ειδήμονες μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι ο πιο γρήγορος ράπερ του κόσμου, αφού μπορεί να εκφέρει 100 λέξεις σε 15 δευτερόλεπτα.

Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πόσο (μα πόσο) δύσκολο είναι για μια διερμηνέα της νοηματικής γλώσσας να μεταφέρει στο κοινό κωφών τα τραγούδια, στη νοηματική γλώσσα και μάλιστα, ζωντανά, σε συναυλία.

Αυτό το σχεδόν απίθανο εγχείρημα, όχι μόνο έφερε εις πέρας η διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας, Holly Maniaty, αλλά έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, με τις κάμερες και τα κινητά να έχουν εστιάσει πάνω της και όχι στον διάσημο ράπερ, κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Η Holly κατάφερε το ακατόρθωτο. Ακολούθησε κατά πόδας τον Eminem, χωρίς να σταματήσει δευτερόλεπτο να διασκεδάζει και η ίδια.

https://www.facebook.com/kate.fillingame/videos/10216679668252390/?t=0

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάμερες στρέφονται στη Holly. Η συναυλία του Snoop Dogg στη Νέα Ορλεάνη, με την Holly στη διερμηνεία έγινε ένα από τα πιο viral video στο Facebook πρόσφατα.

https://www.facebook.com/tglradioshow/videos/1544469432237979/?t=3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε μεγάλη συναυλία, η σπουδαία αυτή γυναίκα καταφέρνει να κάνει προσβάσιμη τη μουσική σε Άτομα με προβλήματα ακοής. Και κάθε φορά το κάνει με μεγαλύτερο πάθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.