Οι ΠΥΞ ΛΑΞ γιορτάζουν 30 χρόνια από την ίδρυσή τους στο ΟΑΚΑ

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ γιορτάζουν 30 χρόνια από την ίδρυσή τους στο ΟΑΚΑ

Ασφυκτικά πολύ κόσμος βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία της θρυλικής μπάντας που γιορτάζει στο ΟΑΚΑ με μία μοναδική συναυλία τα 30 χρόνια ίδρυσης και παρουσίας στην έντεχνη ελληνική μουσική.

Οι Πυξ Λαξ έχουν ετοιμάσει απόψε μία μοναδική βραδιά για όλους τους θαυμαστές τους και τους λάτρεις του ελληνικού ροκ στο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι του θρυλικού συγκροτήματος θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια παρουσίας των Πυξ Λαξ και η συμμετοχή φαίνεται πως έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανεβαίνουν στη σκηνή λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα» ενός album που δημιουργήθηκε μετά από 15 χρόνια δισκογραφικής σιγής και περιλαμβάνει τραγούδια όπως τα «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο» και «Τα Καταφέραμε (…για την Ιόλη)», που ήδη φιγουράρουν στη λίστα με τα μεγάλα τους hits.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια του καλύτερου γκρουπ στην ιστορία του ελληνικού ροκ, ο Μπάμπης και ο Φίλιππος θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια, ενώ η μπάντα θα απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στους Πυξ Λαξ: τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), τον Γιώργο Γιαννόπουλο (τύμπανα), τον Νίκο Γιαννάτο (μπάσο) τον Νίκο Σάλτα (πλήκτρα) και τον Χάρη Μιχαηλίδη (ηλεκτρική κιθάρα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.