Η πολιτιστική ατζέντα της Αθήνας σήμερα

Η πολιτιστική ατζέντα της Αθήνας σήμερα

Δείτε το πρόγραμμα των εικαστικών εκδηλώσεων στην Αθηνα, σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου… 

• Η ταινία θόλου «Κοράλλια και ύφαλοι» επιστρέφει από σήμερα στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Στις 7.30 μ.μ.

• Παρουσίαση της νέας έκδοσης του «Βιβλίου των γάτων» (Πατάκη) του Νίκου Δήμου, στις 6 μ.μ., στον «Ιανό» (Σταδίου 24).

• Ομιλία του Θάνου Βερέμη με θέμα «Κεφάλαια Ιστορίας: Διαστάσεις του Διχασμού», στις 6.30 μ.μ., στο Ινστιτούτο Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων (Ηπίτου 17β, Πλάκα).

• Το κουιντέτο του κιθαρίστα και συνθέτη Βασίλη Ρακόπουλου εγκαινιάζει τον νέο κύκλο συναυλιών στον Κήπο του ΜΙΕΤ (Θουκυδίδου 13, Πλάκα) απόψε και αύριο στις 8.30 μ.μ.

• Προφεστιβαλική συναυλία του Tinos World Music Festival με τη συμμετοχή του Enver Izmaylov, του κουαρτέτου του Αντώνη Απέργη και των Γκαλστιάν Βαχάν και Λευτέρη Χαβουτσά, στις 9 μ.μ., στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

• Ο Αδάμ Τσαρούχης παρουσιάζει το νέο του σινγκλ στις 9 μ.μ. στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου.

• Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Νταλιά Σταπονκούτε «Από τις δύο διαλέγω την τρίτη. Η μικρή μου οδύσσεια», στις 7.30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο «Booksplus» (Πανεπιστημίου 37).

• Το Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής που διοργανώνουν για τρίτη χρονιά οι φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 6 Ιουνίου σε διάφορους χώρους του Ναυπλίου.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Πέρα από τις αντοχές της σκέψης μας» του Νίκου Α. Κούκη (εκδ. Σιδέρης) στις 7.30 μ.μ., στον «Ευριπίδη στη Στοά» (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Εγκαίνια της έκθεσης «75 χρόνια Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν – 75 αντικείμενα», στις 7 μ.μ., στη ΣΤΟart Kοραή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.