ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Όλα τα πολιτιστικά γεγονότα της Πέμπτης

Όλα τα πολιτιστικά γεγονότα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου…

• Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων παρουσιάζει το βιβλίο «Το Φύλο στην Ιστορία: Αποτιμήσεις και Παραδείγματα» (επιστημονική επιμέλεια: Γ. Γκότση, Α. Διαλέτη, Ε. Φουρναράκη). Στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΓΓΙΦ (Δραγατσανίου 8 Αθήνα, 7ος όροφος, Γυάλινη Αίθουσα).

• «Vertical Trasnitions» είναι ο τίτλος της έκθεσης της Chiara Cavallo που παρουσιάζει την εξέλιξη του οικιστικού ιστού της Αθήνας με οδηγό το κόσμημα, από τον μύθο έως τις μέρες μας. Στο φουαγιέ του κινηματογράφου Τριανόν έως τις 11/6 (Κοδριγκτώνος 21).

• Ο Δημήτρης Καμαρωτός και η Αμαλία Μουτούση παρουσιάζουν την παράσταση «Ιππόλυτος / Ολη η τραγωδία σε μια μουσική για λέξεις» στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός (πλ. Καρύτση 8, Αθήνα). Εως τις 11/6.

• Μέχρι τις 17 Ιουνίου παρατείνεται η ομαδική έκθεση «Integral» στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα (Αρματολών & Κλεφτών 48).

• Ο Νίκος Ξυδάκης παρουσιάζει «Ολα τα δειλινά του κόσμου» στο Θέατρο Ολύμπια (Ακαδημίας 59) στις 9 μ.μ.

• Περισσότερα από 200 προσωπικά αντικείμενα της Μαρίας Κάλλας παρουσιάζονται στην έκθεση «Μαρία Κάλλας: O μύθος ζει» στο Ιδρυμα Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν).

• Ο Jack Heart το μουσικό alter ego του Νικόλα Κοκολάκη εμφανίζεται στο six dogs (Αβραμιώτου 6-8).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• H παράσταση Easter Island του Λύσανδρου Σπετσιέρη φιλοξενείται σήμερα και αύριο στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου με συνοδεία τσέλου από τον μουσικό και εικαστικό Θοδωρή Πιστιόλα (Φιλελλήνων 27).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.