Οι String Demons στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017

Οι String Demons στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017

Η περιπέτεια τους στον κόσμο έχει ξεκινήσει από την Αθήνα… και στην Αθήνα επιστρέφουν, στο Φεστιβάλ Αθηνών! Με μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο θα συμφιλιώσουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το Ροκ… και όπου φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, χιούμορ, κρουστά – τύμπανα και Έγχορδα.

Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του Βαμβακάρη, εκεί που η Lady Gaga θα συναντηθεί με τα Λαικοδημοτικά, οι Abba με τα Ποντιακά, οι εξ’ ολοκλήρου δικές τους, ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών, και οι επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, θα απλωθούν στον πανέμορφο χώρο της Πειραιώς 260 την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Στον ”Αθηναϊκό χώρο” θα ακουστούν καινούργιες τους διασκευές-συνθέσεις που θα ”εισέλθουν” στον τρίτο τους δίσκο και θα κυκλοφορήσουν σύντομα από την Minos EMI.

Μετά από έναν εγχορδικό χειμώνα ανατρεπτικών συναυλιών και παραστάσεων σε Ελλάδα (Μέγαρο, Ηρώδειο, κ.α.) – εξωτερικό (Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία) έρχονται με μουσική ορμή, περνούν την είσοδο από την Πειραιώς και μπαίνουν στο Κήπο Δ της Πειραιώς 260..οπότε..καθίστε αναπαυτικά, όρθιοι ή όπως αλλιώς θέλετε, δέστε τις μουσικές ζώνες σας και να είστε σίγουροι ότι οι String Demons έρχονται σε εσάς για να σας πάνε μια καλοκαιρινή εκδρομή με πολλές εκπλήξεις στον Stringdemoνικό τους Κόσμο!

Μουσική, ρυθμός, χιούμορ, τρέλα, έγχορδα! Οι String Demons στο Φεστιβάλ Αθηνών!

Τιμές εισιτήριων:

Κανονικό: 13 ευρώ

Φοιτητικό: 8 ευρώ

Ανέργων & Α.Μ.Ε.Α.: 5 ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.