ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τα πολιτιστικά events του Σαββάτου 10 Ιουνίου

Τα πολιτιστικά events του Σαββάτου 10 Ιουνίου

Δείτε όλα τα εικαστικά γεγονότα του Σαββάτου…

• «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σ’ ένα τραπέζι» (Forced Entairtainment): Παραστάσεις διάρκειας 45΄ στην Πειραιώς 260, Β, 7 μ.μ., 8 μ.μ., 9 μ.μ., 10 μ.μ. (Φεστιβάλ Αθηνών).

• «Το γεφύρι του Δρίνου», το κλασικό έργο του Ιβο Αντριτς σε θεατρική εκδοχή από τον κορυφαίο σκηνοθέτη της Σερβίας, Νικίτα Μιλιβόγεβιτς. Στην Πειραιώς 260, Η, στις 9 μ.μ. (Φεστιβάλ Αθηνών).

• «Monster». Εγκαινιάστηκε στη Στέγη (Λεωφ. Συγγρού 107) η νέα εικαστική έκθεση του Γιάννη Βαρελά. Διάρκεια έως 16 Ιουλίου.

• «Ιππόλυτος». Οι Δημήτρης Καμαρωτός και Αμαλία Μουτούση συμπράττουν στη μουσική αφήγηση της ιστορίας της Φαίδρας και του Ιππόλυτου. Στον «Παρνασσό», πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8 (9 μ.μ.).

• Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ. Στη Στέγη (Λεωφ. Συγγρού 107), στη Μικρή Σκηνή (9 μ.μ).

• Το Αθέατο Μουσείο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο υποδέχεται «την τρωική συλλογή της Σοφίας Σλήμαν». Αύριο, Κυριακή, στη 1 μ.μ., αρχαιολόγοι του Μουσείου υποδέχονται τους επισκέπτες στον χώρο της έκθεσης και συνομιλούν μαζί τους για την ανακάλυψη της Τροίας, τον «θησαυρό του Πριάμου» και τις περιπέτειες της τρωικής συλλογής του Ερρίκου και της Σοφίας Σλήμαν, που βρίσκεται μοιρασμένη σε μεγάλα μουσεία του κόσμου.

• Tο ντουέτο «Μεσόγειος» δίνει συναυλία στις 10 μ.μ. στο πολιτιστικό στέκι «Υποβρύχιο» (Mπουμπουλίνας 34, Αθήνα, κοντά στο Μουσείο).

• Eκθεση της Federica Galli «Πόλη & Δέντρο. Χαρακτικά 1980-2008» στην Πινακοθήκη Δήμου Κερκύρας με οργάνωση της Chris Boicos Fine Arts. Απόψε (8 μ.μ.) διάλεξη της Lorenza Salamon, προέδρου του Ιδρύματος Fondazione Galli του Μιλάνου.

• Συζήτηση με θέμα «Ο κόσμος αλλάζει. Η ψυχανάλυση;» σήμερα, στις 8 μ.μ., στο Polis Art café (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα) με αφορμή το βιβλίο της Ράντμιλας Ζυγούρη «Ο άγνωρος δεσμός: Για τη μεταβίβαση στην ψυχανάλυση» (εκδ. Κουκκίδα). Θα μιλήσει η συγγραφέας. Μαζί της συζητούν οι ψυχαναλύτριες Αννα Αγγελοπούλου, Ελένη Ζησοπούλου και Ελένη Τζαβάρα. Συντονίζει η ψυχαναλύτρια Ελισάβετ Κούκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.