ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βραδιά αφιερωμένη στα 20 χρόνια του Make a Wish

Βραδιά αφιερωμένη στα 20 χρόνια του Make a Wish

Η βραδιά ήταν μουντή και βροχερή, όμως τίποτε δεν θα μπορούσε να επισκιάσει το κλίμα αυτό το γιορτινό και την μαγική ατμόσφαιρα της χαράς και της αισιοδοξίας, που υπήρχε πρόσφατα, όταν το ” MAKE A WISH” της Ελλάδας γιόρταζε με ένα υπέροχο δείπνο τα 20 χρόνια του!

Η Πρόεδρος του ” make a wish” Αναστασία Μανιά και η γενική διευθύντρια Αναστασία Ζαφειρακοπούλου

Στον ειδυλλιακό χώρο του Ble στον Άλιμο, με την παρουσία περισσοτέρων των 400 καλεσμένων, υποστηρικτές και φίλοι του Οργανισμού, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής ζωής της χώρας καθώς και πλήθος επωνύμων από τον καλλιτεχνικό χώρο και τα media έζησαν μια μαγική και άκρως συγκινητική βραδιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε εντυπωσιακά με την αναπαράσταση της Ευχής του μικρού Νικόλα, ο οποίος με την βοήθεια αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ απέτρεψε την απαγωγή της Προέδρου του Οργανισμού Αναστασίας Μανιά.

Οι αστυνομικοί με την εθελόντρια του Make a wish Μαρίζα Λέκα.

Όπως διαβάσαμε στο sissysworld, μετά τις συγκινητικές ομιλίες της Προέδρου του ” Make a wish” Αναστασίας Μανιά και της γενικής διευθύντριας Σάντρας Ζαφειρακοπούλου, πήρε τον λόγο η εμπνεύστρια και ιδρύτρια του ” Make a wish” παγκοσμίως, η Linda Pauling, μητέρα του Chris Greicius και του Make-A-Wish, η οποία για πρώτη φορά επισκέφθηκε τη χώρα μας με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την εκπλήρωση της 1ης Ευχής, αυτής του Ανδρέα από το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος…

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Linda Pauling, Αναστασία Μανιά

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.