ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαρίνα Σάττι + Fonέs -Ενα πρότζεκτ γένους θηλυκού στον Κήπο του Μεγάρου (φωτό)

Μαρίνα Σάττι + Fonέs -Ενα πρότζεκτ γένους θηλυκού στον Κήπο του Μεγάρου (φωτό)

Το μουσικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου και ώρα 21:00 με οδηγό τη Μαρίνα Σάττι.

Η ταλαντούχα νεαρή τραγουδοποιός με τη βελούδινη φωνή που μας συστήθηκε με τη διασκευή του «Θα Σπάσω Κούπες» και πλέον μετράει δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube, χάρη και στο ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Μάντισσα», κάνει τη μοναδική της ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι.

Τη βραδιά ανοίγουν οι Jusu Foli & Senegal Rhythm, τέσσερις καλλιτέχνες από τη Σενεγάλη και την Ελλάδα (Ndioba ngom, Αss Τhiam, Γιώργος Χριστάκης, Jeffree Diop) που πρεσβεύουν ότι όλα είναι ρυθμός και μουσική.

Οι Fonέs, οκτώ δροσερά κορίτσια που αγαπούν τη μουσική από διάφορα μήκη και πλάτη του κόσμου, διαλέγουν μερικά από τα πιο όμορφα πολυφωνικά τραγούδια και φτάνουν στον Κήπο.

Οκτώ γυναικείες φωνές «σολάρουν» και συνεργάζονται πάνω σε γνωστές και λιγότερο γνωστές αγαπημένες μελωδίες, φλερτάρουν με τα πνευστά και το μπάσο και μετατρέπουν κάθε εμφάνισή τους σε αληθινή γιορτή!

Το τέλος της βραδιάς θα είναι λαμπερό, με τη Μαρίνα Σάττι να γράφει τον επίλογο της συναυλίας.

Fonέs

Ειρήνη Αραμπατζή, Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη, Άννη Ντουμούζη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου, Βιργινία Φραγκούλατζη και Μαρίνα Σάττι.

Συμμετέχουν οι μουσικοί

Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά)

Χάρης Χαραλάμπους (μπάσο)

Σπύρος Νίκας (σαξόφωνο)

Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι)

Μενέλαος Μωραΐτης (τούμπα)

Συμπαραγωγή

ΜΜΑ & PURE ART

Τιμές εισιτηρίων: 10 € (προπώληση), 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας)

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις Ιουνίου-Ιουλίου στον Κήπο έχει ήδη αρχίσει.

Για περισσότερες πληροφορίες

210 72 82 333

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

www.megaron.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.