Φεστιβάλ Επιδαύρου: Βάζουν πούλμαν από το Σύνταγμα για να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις

Φεστιβάλ Επιδαύρου: Βάζουν πούλμαν από το Σύνταγμα για να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις

Προκειμένου να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση των θεατών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν λεωφορείο, για τη μεταφορά τους από και προς τα θέατρα της Επιδαύρου, το Φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα χρήσης πούλμαν.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τις παραστάσεις, μπορούν να κλείσουν θέση στο λεωφορείο με κόστος 15 ευρώ για τους ενήλικες και 2 ευρώ για παιδιά μέχρι 10 ετών.

Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39) και on line στο greekfestival.gr, πληκτρολογώντας το barcode του εισιτηρίου της παράστασης που έχουν στην κατοχή τους.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέχρι τις 12:00 της ημερομηνίας της παράστασης.

Το λεωφορείο θα αναχωρεί στις 17:00 από το Σύνταγμα (μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη), και 17:10 από την Ομόνοια (Hondos Center), για τις εξής παραστάσεις:

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Επτά επί Θήβας 30/6 & 1/7

Βάκχες 14/7 & 15/7

Μήδεια 4/8 & 5/8

«Εδώ είν’ αλώνι για χορό!…» 19/8

φωτογραφία: wikipedia

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Μήδεια 30/6 & 1/7

Άφιξις 7/7 & 8/7

Κύκλωπας 21/7 & 22/7

Προμηθέας Δεσμώτης- 4/8 & 5/8
Ικέτιδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.